Yeşilvadi Ortaokulu

Vizyon: Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, kendini yenileyen, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen,ahlaklı,manevi değerlerine bağlı, öz güveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmektir.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: 1 öğretmen servisi 8 öğrenci servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Bocce, masa tenisi ve dart spor dallarında ulusal başarılarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4 ortak ülkeden oluşan ka210 erasmus projemiz devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 4 ortak ülkeden oluşan Ka210 erasmus projemiz devam etmektedir.

WEB - https://yesilvadioo.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLVADİ MAH. YEŞİLVADİ SK. YEŞILVADI ORTAOKULU BLOK NO 8 HENDEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim.

Yerleşim Yeri - Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur.

Ulaşım Saat başı ilçe merkezinden kalkan minibüslerle okula ulaşım mümkündür. Ayrıca okulumuz öğretmenleri için Hendek´ten öğretmen servisimiz mevcuttur. İstanbul - Ankara otoyolu üzerinde olan okulumuzun ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 10 Km., il merkezine ise 40 Km. uzaklıktadır.